Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

La xarxa

La presència de Projecte Rius en diversos espais de reflexió i d’intervenció en el terreny de l’educació ambiental, la participació ciutadana i el voluntariat ha permès establir vincles amb moltes i diverses organitzacions, associacions i fundacions tant de Catalunya com d’arreu de l’estat espanyol i d’altres països europeus. D’aquests vincles ha sorgit l’interès, per part de diferents grups, d’establir acords per adaptar el Projecte Rius a d’altres realitats, entorns i territoris.

Actualment trobem Projecte Rius a Galícia (ADEGA), a la conca del Xúquer (Fundació Limne), a Cantàbria (Red Cambera), a Madrid (Territorios Vivos) a El Bierzo - Laciana (CIUDEN), a Portugal (ASPEA), a Mèxic (Gaia) i a Bòsnia i Hercegovina (Lijepa Nasa).

Els acords amb aquests territoris animen el Projecte Rius a iniciar un altre projecte anomenat Xarxa Projecte Rius, que té com a objectiu facilitar, potenciar i millorar l’intercanvi de recursos i experiències entre les associacions que porten a terme el Projecte Rius i dotar els diferents Projecte Rius de capacitat de coordinació i gestió conjunta.

La Xarxa Projecte Rius és una proposta per consolidar la vinculació dels diferents Projecte Rius mitjançant una millor coordinació general de les activitats dels diferents Projecte Rius, l’organització d’activitats formatives conjuntes, la creació d’un espai d’intercanvi d’experiències i de recursos entre els diferents grups de voluntaris i l’organització d’una Trobada de Projectes Rius dels diferents territoris, on es comparteixin experiències i projectes, es presentin els diferents informes anuals en un document conjunt i s’organitzin activitats lúdiques a l’entorn de la temàtica del riu


© 2021 Associació Hàbitats
Contacte | Privadesa