Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

Servei Comunitari amb el Projecte Rius

Si sou un institut, des de l’Associació Hàbitats us oferim la possibilitat de fer el Servei Comunitari amb nosaltres mitjançant el Projecte Rius. El Projecte compte amb la xarxa de voluntariat ambiental més gran de Catalunya. Cada any, més de 3.000 persones s’apropen al riu i es fan protagonistes de la seva conservació, fent-ne el seguiment ecològic, millorant el seu estat i informant-ne a la ciutadania.

El 68% dels grups de voluntaris formen part de la comunitat educativa i vosaltres també us hi podeu sumar! Inspeccioneu el riu o riera que teniu a prop del centre, netegeu-lo, arrangeu-lo i doneu-lo a conèixer. Nosaltres us hi ajudem!

Si voleu més informació contacteu amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, escrivint-nos a info@associaciohabitats.cat o per telèfon (93 421 32 16).

Impulsen aquesta iniciativa el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”

© 2021 Associació Hàbitats
Contacte | Privadesa