Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

Participeu al Projecte Rius!

El Projecte Rius està obert a la participació de tota la població i compta amb grups de tota mena: centres escolars, entitats, empreses, administracions, famílies, grups d'amics...

Si hi estàs interessat, segueix atentament els tres passos següents:


1

Llegiu el Dossier de Voluntariat

Us agradaria ser voluntaris/es de Projecte Rius i analitzar un tram de riu? El primer pas és llegir atentament el Dossier de Voluntariat. Hi trobareu tota la informació sobre el projecte, els compromisos què suposa i els passos a seguir per sumar-vos-hi.

Dossier del voluntariat


2

Participeu en una sortida formativa

Us convidem a participar en una de les sortides formatives que celebrem a llarg de l’any a diferents espais fluvials de Catalunya. D’una manera divertida i participativa us mostrarem la metodologia d’inspecció de rius. Aquest és el pas previ a formalitzar el vostre grup de voluntariat.

Consulteu el calendari d’activitats de formació


3

Signeu el document de compromís

Per últim, és necessari signar el document de compromís on es recullen els drets i deures del grup i de l’Associació. També haureu d’escollir el tram de riu on periòdicament realitzareu les inspeccions. Seguidament rebreu els materials per iniciar les tasques.

Document de compromís del voluntari


Si teniu qualsevol dubte som a la vostra disposició. Podeu trucar-nos al 934213216, escriure'ns un correu a voluntariat@associaciohabitats.cat o bé omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres ben aviat!


© 2021 Associació Hàbitats
Contacte | Privadesa