Més info sobre la Campanya d'Inspecció

Ens trobem en plana campanya d'inspecció de rius del Projecte Rius. Com cada any, serà des del 15 d’abril fins al 30 de maig.

És important que abans de desplaçar-vos al riu comproveu que disposeu de tot el material necessari. A banda de la carpeta blava amb tots els seus continguts (el que inclou els reactius químics), també és recomanable que porteu amb unes botes d’aigua, una cinta mètrica, una safata blanca i un salabret. En cas que us falti alguna cosa o requeriu material addicional, contacteu amb nosaltres i us orientarem! També és important que, una vegada realitzada la inspecció, introduïu les dades al web amb les vostres claus d’accés. La data màxima per a fer-ho és el 15 de juny. Aquest pas és fonamental per tancar el cercle i garantir el bon funcionament del projecte, ja que permet elaborar l’Informe RiusCat sobre l’estat ecològic dels rius i rieres de Catalunya. Així la feina que fem arriba a més gent!

Recordeu que també podeu enviar-nos fotografies de la inspecció i penjar-les a les xarxes socials. Ens encantaria que poguéssiu afegir l’etiqueta #ProjecteRius i #inspeccióderiu !

Aquest any, a més, cal que tingueu en compte les mesures en relació a la COVID-19, i que durant la campanya és possible que canviïn els nivells de restricció, el que podria afectar a aquelles persones que, per exemple, inspeccioneu un riu que no estigui al vostre mateix municipi o comarca.

Recordeu que teniu a la vostra disposició el Manual d’inspecció. Igualment, si us sorgeix qualsevol dubte durant la inspecció o heu oblidat les claus d’accés, podeu contactar-nos a: voluntariat@associaciohabitats.cat i al 93 421 32 16.

Enguany el Projecte Rius compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Thumbnail