Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

L'Associació Hàbitats

L'Associació Hàbitats és una entitat sense ànim de lucre creada el 1997 amb l’objectiu de fomentar l’apropament de les persones a l’entorn natural convertint-les en protagonistes de la conservació del territori.

Per tal de complir aquesta missió, l’Entitat empra eines i estratègies com l’educació ambiental, el voluntariat i la participació social, eixos fonamentals que orienten tots els projectes i iniciatives sota la premissa:conèixer, conservar i compartir.

En aquest sentit, els objectius de l’associació són els següents:

  1. Treballar per a la protecció i millora de la qualitat del nostre entorn natural i cultural a través de projectes demostratius implicant al conjunt de la societat.
  2. Conscienciar a la societat a través de la importància d’adoptar unes actituds encaminades a la millora de la qualitat dels ecosistemes.
  3. Apropar la ciutadania a través de l’educació ambiental a l’entorn natural, desenvolupant actuacions i projectes participatius per a la conservació d’aquest.
  4. Estimular i potenciar el voluntariat ambiental.
  5. Integrar i coordinar la societat en les tasques de conservació potenciant el treball en xarxa.

Enllaç al web de l'Associació Hàbitats

© 2021 Associació Hàbitats
Contacte | Privadesa